Vuoden 2022 suosituimmat tuotteet!

Vuoden 2022 suosituimmat tuotteet: manga värikynät, piirustuslehtiö, sivellinkärkitussit, kivien maalaussetti ja pääsiäismunien maalaussetti.

Kivien maalaussetti

Tällä maalaussetillä maalaat kivestä helposti punaisen leppäkertun, ruskean nallen tai vaikka vihreän avokadon. Vain mielikuvitus on rajana! Pakkaus sisältää 6 kpl (18 ml) vesiohenteista maalia ja 1 lakan sekä siveltimen. Maalit ovat kuivuttuaan vedenkestäviä. Lakka tekee pinnasta kiiltävän sekä lisää maalien kestoa.

Kivien maalaussettiin kuuluu sininen, punainen, vihreä, keltainen, valkoinen ja musta akryylimaali.

Pääsiäismunien maalaussetti

Mikä olisikaan hauskempaa pääsiäisen aikaan kuin pääsiäismunien maalaaminen. Maalaussetin maaleja voi käyttää puisiin, muovisiin, styroksisiin, pahvisiin ja aitoihin kananmuniin. Pakkaus sisältää 6 kpl (18 ml) vesiohenteista maalia. Maalien värit ovat musta, valkoinen, punainen, keltainen, vihreä ja sininen. Seikoittamalla värejä saat luotua haluamasi sävyt!

Puuvärikynät Manga 24 kpl

Tämä paketti pitää sisällään 24 kpl manga-sävyisiä puuvärikyniä. Kynien täyteläisen ja pehmeän pigmentin ansiosta värittäminen on miellyttävää. Jos olet harkinnut Manga-piirtämistä, on tämä sopiva aloituspaketti.

Puuvärikynät Manga 36 kpl

Kun edellisen tuotteen värisävyt eivät riitä, on oikea valinta tämä värikynäpaketti, joka sisältää manga-sävyisiä puuvärikyniä 36 kpl. Kokeile kyniä myös tummalle kartongille!

MasterArt luonnoslehtiö A4

Luonnoslehtiö, löytyy jokaisen taiteilijan kassista. Tämä lehtiö on A4-kokoinen, paperi on happovapaata (150 g) ja sivuja on 32 kpl. Lehtiöön pystyt tallettamaan kaikki ideat ja luonnokset sekä testaat helposti uusia tekniikoita. Lehtiö soveltuu parhaiten puuväreille, kuitukärkikynille, liiduille, tusseille sekä musteille.

Eri värisillä sivellinkärkitusseilla on piiretty piirustuslehtiölle testiviivoja.

MasterArt sivellinkärkitussit 12 kpl

Näillä sivellintusseilla piirtojäljellä sekä eri väreillä voi leikitellä loputtomasti! Kynien kärjet ovat joustavat ja erittäin kestävät. Tämä mahdollistaa ohuen ja paksumman piirtojäljen yhdistämisen samaan työhön. Kynät ovat lisäksi vesiliukoiset, voit siis häivyttää värejä myös siveltimellä.

Osta tuotteita

Jälleenmyyjille