Novacraft tukkuliikkeenä

Laadukas tuotevalikoima

Novacraftin valikoimassa ovat kaikki tärkeimmät taidetarvikkeet sekä tuotteet lasten askarteluun. Haluamme tarjota edullisia tuotteita, mutta ennen kaikkea erittäin laadukkaita ja turvallisia. Kaikki myynnissä olevat tuotteet täyttävät EU:n vaatimukset.

Yhteistyö

Jotta yhteistyö jälleenmyyjien kanssa olisi mahdollisimman sujuvaa, luotamme vain suuriin ja kokeneisiin tavarantoimittajiin. Suuret tavarantoimittajat, heidän pitkä kokemus sekä isot valmistusmäärät takaavat hyvän laadun ja edulliset hinnat.

Toimivat tilaus- ja toimitustavat

Tuotteitamme löytyy jo yli 130 liikkeestä ympäri Suomea. Tuotteiden tilaaminen on helppoa oman yhteyshenkilösi kautta tai yrityksenne tunnuksilla suoraan verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet aina muutamassa arkipäivässä.

Kätevä kuvasto

Asiakkailtamme paljon kiitosta saanut tuotekuvasto julkaistaan aina tuotevalikoiman päivittyessä. Kuvastosta näet kätevästi mm. kaikki tuotteet, hinnat ja koodit.

Valmiit hyllykuvat

Toimitamme halutessasi tuotteiden mukana valmiit hyllykuvat. Olemme suunnitelleet tuotteille valmiiksi parhaat myyntipaikat. Valmiit hyllykuvat säästävät aikaa myymälöissä ja takaavat hyvät myynnit.

Apua kaikkiin tilanteisiin

Haluamme auttaa kaikissa tilanteissa. Autamme tuotteiden ominaisuuksien ja käytön kanssa. Meiltä saat tarvitsemasi kuvat ja materiaalit markkinointia varten. Kysy myös tuote-esittelymahdollisuudesta!

Ota yhteyttä

Älä epäröi ottaa yhteyttä! Voit tiedustella meiltä oman paikkakuntasi jälleenmyyjiä, tietoja toimintatavoistamme/tuotteistamme tai mitä vain lisäinfoa haluat tietää. Soita meille, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Janne vesa
Toimisto

Juha Lundenberg
Myynti Etelä-Suomi

Jari Witick
Myynti Pohjois-Suomi

Ota yhteyttä lomakkeella